Instalatii Abur

Aburul este un agent termic mult utilizat in tehnica fie pentru producerea lucrului mecanic (turbine, motoare cu abur) cat si in scopuri tehnologice (bai galvanice, cuptoare de uscare, etc.) sau incalzire (cu corpuri statice, aeroterme, schimbatoare de caldura, etc).
Aburul se produce relativ usor acumuland o cantitate mare de energie termica (caldura). Se produce in generatoare (cazane) de abur care in functie de tipul aburului produs pot fi pentru abur saturat sau abur supraincalzit. Pentru producerea aburului se foloseste apa dedurizata si degazata. Apa se transforma in abur prin transferul caldurii produse de combustibilul ars in focarul cazanului. Aburul cedeaza caldura latenta de vaporizare in cadrul proceselor tehnologice rezultand condensul. Condensul, daca nu este impurificat poate fi recuperat si returnat la cazan.

Recuperarea condensului este o masura foarte eficienta ce aduce mari avantaje economice beneficiarului!

In domeniul instalatiilor de abur dispunem de o vasta experienta atat in proiectarea cat si in montajul sau repararea acestora. Putem executa lucrari de modernizare a instalatiilor, montaj agregat schimbator de caldura abur-apa calda etc.

Vizitati pagina de instalatii pentru oferta noastra completa!

Contactati-ne!

Pentru a cere oferta de pret si a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra