Cazane apa fierbinte

Constructiv, CAF-urile sunt niste cazane acvatubulare (cu apa in teava), în forma de turn. Apa este incalzita in tevile care captusesc focarul si într-o serie de fascicule de tevi plasate la iesirea din focar. Combustibilul folosit in mod frecvent este gazul natural sau păcura.

In domeniul centralelor termice mari industriale avem o foarte bogata experienta provenind din renumitul santier al uzinei “Vulcan” Bucuresti. De-a lungul timpului noi am montat si dat in exploatare centrale termice industriale destinate:

- Productiei de apa fierbinte sau calda pentru incalzire sau alte utilizari cu puteri pana la 100 Gcal, pe orice fel de combustibil

In acelas timp, odata cu instalarea completa a centralelor termice (cazane apa fierbinte, degazoare, statie de tratare a apei, distribuitori, colectori, butelii de egalizare, schimbator de caldura, vase de expansiune, sisteme de pompare etc) executam si retele de distributie a agentului termic, recuperare condens si alte retele pentru vehicularea fluidelor.

Oferim si servicii complete de reparatie, modernizare .

Contactati-ne!

Pentru a cere oferta de pret si a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra