Cazane Abur

Aburul este un agent termic mult utilizat in tehnica fie pentru producerea lucrului mecanic (turbine, motoare cu abur) cat si in scopuri tehnologice. Aburul se produce relativ usor acumuland o cantitate mare de energie termica (caldura), iar in functie de tipul aburului produs poate fi abur saturat sau abur supraincalzit.

Montaj centrale termice

In cazul cazanelor industriale si civile mari avem o foarte bogata experienta provenind din renumitul santier al uzinei “Vulcan” Bucuresti. De-a lungul timpului noi am montat si dat in exploatare centrale termice industriale destinate:

- Productiei de abur pentru diverse utilizari cu debite pana la 50 to/h, 16bar abur saturat, supraincalzit, pe combustibil gaz, lichid sau solid.
- Productiei de apa fierbinte sau calda pentru incalzire sau alte utilizari cu puteri pana la 100 Gcal, pe orice fel de combustibil

Reparatie centrale termice

Avem capacitatea tehnica si umana pentru a executa lucrari de reparatii, modernizare la cazane in exploatare (abur, apa fierbinte, apa calda), precum si la alte componente din centrala termica (boylere, degazoare, distribuitori, colectori etc). Asiguram servicii complete inclusiv spalari chimice, inzidiri refractare, izolatii termice, protectii ale izolatiei cu tabla zincata, inox, aluminium la comanda beneficiarului.

Schema Instalatie Cazan abur

Contactati-ne!

Pentru a cere oferta de pret si a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra